Een toevoeging aan je woning, de tuinkamer

Een toevoeging aan je woning, de tuinkamer

Het zonnetje schijnt, maar de temperatuur weerhoudt je er toch nog van om in de tuin te gaan zitten. We kennen deze dagen natuurlijk allemaal in ons kikkerlandje Nederland: het is simpelweg nog te koud om buiten te gaan zitten. Een tuinkamer kan dan wel eens een goede oplossing zijn. In dit artikel leggen we jou uit waarom je een tuinkamer misschien eens moet overwegen.

Wat is een tuinkamer?

Tuinkamers zijn in principe een uitbreiding van je woning. Ze bestaan voornamelijk uit glazen wanden waardoor je een echt buiten-gevoel ervaart maar dan zonder een zuchtje wind of kou. Een tuinkamer zorgt ervoor dat je tijdens elk seizoen kan genieten van de zon. Zo drink je voortaan ’s ochtend je koffietje met uitzicht naar buiten, of geniet je hier ’s middags van een borrel met je gasten.

Andere voordelen van een tuinkamer

Bij een uitbreiding aan een woning wordt vaak gedacht aan een uitbouw. Desalniettemin, is een tuinkamer vaak voordeliger dan een uitbouw in zowel bouwtijd als kosten. Daarnaast is het ontwerp van een tuinkamer ook erg flexibel. Zou biedt Metalura tuinkamers aan met een kleurkeuze tot 240 kleuren, verschillende kozijnmaterialen en zijn er opties voor duurzame bescherming. De perfecte tuinkamer samenstelling stel je dus zelf samen, aangepast op jouw eigen behoeftes en smaak.

Geïnteresseerd geraakt in een tuinkamer met veel glas en licht als uitbreiding van jouw woning? Vind hier nog meer inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *