Tuinbeeld betonnen vrachtwagen

Een betonnen vrachtwagen als tuinbeeld, bestaan die? Jazeker wel. Voor alle liefhebbers van de “grote jongens” een echte must have. Of je nu zelf vrachtwagenchauffeur bent of geniet van een stoere truck. Dan mag zo’n beeld in je tuin of op je erf niet ontbreken. De betonnen vrachtwagens kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen weer en wind. Niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen maar ook geschikt om weg te geven. Verras je partner of werknemer met dit originele geschenk! Heb je een bedrijf in de transportwereld? Dan is dit een goede manier om reclame te maken. Met de betonnen vrachtwagen op je terrein trek je de nodige aandacht en bekijks. Van origine zijn de vrachtwagens grijskleurig. Maak er je persoonlijke visitekaartje van door het te beschilderen in jouw bedrijfskleuren. Hiermee heb je tevens een fraai relatiegeschenk in handen voor een jubilerende werknemer of een zakelijke relatie.

Tuinbeeld vrachtwagen van beton van Scania, DAF en Volvo

Het tuinbeeld van een betonnen vrachtwagen zijn in diverse merken te verkrijgen. Tot in alle minuscule details zijn de tuinbeelden afgewerkt waardoor de gelijkenis treffend is. Bekende merken zoals Volvo, DAF en Scania voeren de collectie aan. Zelfs bijpassende opleggers of reeds hiervan voorzien zijn te leveren. Een leuk idee is om deze te vullen met een paar tuinplantjes. Dat zal de boel opvrolijken. Alle betonnen vrachtwagens zijn gegoten in een schaal van 1:10. Een levensechte truck in de tuin, dat kun je toch niet weerstaan?

Een betonnen beeld maakt je tuin persoonlijker

Een tuinbeeld mag best in het zicht staan. Door het op een sokkel te plaatsen komt je betonnen vrachtwagen nog beter in beeld. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Laat zien dat je liefde hebt voor een vrachtwagen van je favoriete merk. Behalve de vrachtwagens en opleggers verkopen we bij Betongoed ook bijpassende sokkels. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een verhoging te maken. Stapelblokken, die wij ook in ons assortiment hebben, lenen zich daar uitstekend voor.
De betonnen vrachtwagens van Betongoed gaan lang mee. Hiermee kun je jaren genieten van deze persoonlijke aankoop voor tuin, terras of terrein. Dus zoek je duurzame tuinbeelden met originele details voor een aangename prijs? Ook daarvoor ben je bij Betongoed aan het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *