Heel het jaar door genieten van je tuinmeubelen

Iedereen wil natuurlijk ieder seizoen genieten van zijn tuinmeubelen. Echter is daarvoor het weer niet ideaal in Nederland. Zelfs in de zomer zijn we niet vrij van bijvoorbeeld onweer, hagel of ander onstuimig weer. Het onvoorspelbare weer maakt het daarom erg lastig om je tuinmeubelen in goede conditie te houden. Daarom is het ook verstandig om je tuinmeubelen in de wintermaanden op te bergen zodat ze in het voorjaar weer buiten geplaatst kunnen worden.

All Weather tuinmeubelen

Tegenwoordig zijn er steeds meer innovatieve producten beschikbaar voor in je tuin. Ontwerpers proberen veel voorkomende problemen op te lossen door de tuinmeubelen op een speciale manier te ontwerpen. Zo heb je tegenwoordig bijvoorbeeld de All Weather tuinkussens. Dit zijn tuinkussens die speciale foam bevat die ervoor zorgt dat de regen die in de kussens trekt er snel weer uit gaat. De kussens zijn snel droog waardoor ze snel weer gebruikt kunnen worden nadat het heeft geregend. Zo is het dus mogelijk om je tuinmeubelen met wat slechter weer buiten te laten staan.

Tuinmeubelen opbergen in de winter

Echter is het niet verstandig om tuinmeubelen in de winter buiten te laten staan. Het weer is dan zo slecht en het is buiten erg koud, waardoor bijvoorbeeld de All Weather kussens niet helemaal tot hun recht komen. Verstandig is om in de winter je tuinmeubelen op te bergen, maar wel op de juiste manier. Zorg ervoor dat de tuinmeubelen kunnen luchten, dus berg ze niet op in een warme schuur. Een mogelijkheid is om bijvoorbeeld opberghoezen te kopen waardoor de tuinmeubelen automatisch gelucht worden en ze hierdoor ook geen beschadigingen oplopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *