BBQ trends van 2018

BBQ trends van 2018

De zomer komt er weer aan, het ideale moment om weer gebruik te gaan maken van de BBQ. Barbecueën is één van de leuke activiteiten om te doen wanneer het weer uitstekend is, gezellig met vrienden of familie genieten van elkaars gezelschap en van het lekkere eten dat heerlijk op de grill ligt te sudderen. Wij van BBQ-aanbiedingen.nl zetten dé BBQ trends van 2018 voor je op een rijtje, en wat wil het toeval nu: hier vind je mooie BBQ aanbiedingen die naadloos aansluiten op deze BBQ trends.

Winterse BBQ’s

Alhoewel de zomer wordt getypeerd als het seizoen om te barbecueën, komt het steeds vaker voor dat ook in de winter de BBQ tevoorschijn wordt getoverd. Hiervoor is een gasbarbecue het meest geschikt, en gelukkig kun je ook voor dit type barbecue een aantal mooie BBQ aanbiedingen vinden op deze site.

Het vlees roken

De BBQ’ers worden steeds geraffineerder en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun gasten te verrassen. Een nieuwe trend is het roken van vlees. Dit is een relatief langzame methode van prepareren, maar het zorgt er wel voor dat het vlees heerlijk mals blijft. Een mooie smoker barbecue of een keramische BBQ zijn uiterst geschikt voor het roken van het vlees of de vis. Ook voor deze typen BBQ vind je op deze site mooie BBQ aanbiedingen.

Vegetarisch barbecueën

Steeds meer mensen kiezen er voor om vlees en vis geheel uit hun dieet te schrappen, of om een aantal dagen in de week geen vlees te consumeren. Groentespiesjes, maar ook diverse soorten losse groenten, kunnen gewoon op de BBQ bereid worden. Lekker en gezond

BBQ accessoires

Inmiddels zijn we steeds meer geïnteresseerd in hoe we de BBQ-ervaring nog meer kunnen verbeteren. Hierbij zijn accessoires van belang. Denk hierbij aan een vleestang, spatel, bakplaten, roosters en pannen voor een optimale BBQ-ervaring. Ook voor de accessoires kun je genieten van mooie BBQ aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *