Mollen vangen: maak zelf je tuin mollenvrij

Mollen ploegen je grasveld en/of tuin om en zijn daardoor geen welkome gast. Molshopen geven je gazon niet bepaald een mooi aanzien en door de mollengangen onder het grasveld wordt de ondergrond instabiel. Daarom wil je graag van je mollen af. Dit kan op vele manieren, zowel goedschiks als kwaadschiks. Met andere woorden: je kunt de mollen vangen (levend) of doden. Dit kun je zelf doen. Als je online op zoek gaat naar manieren om ongewenste dieren uit de tuin te verdrijven dan vind je een hoop verschillende methoden, de meeste zijn echter niet erg diervriendelijk en daarom niet aan te raden. Er zijn tegenwoordig ook voldoende diervriendelijke methoden op de markt, zoals het toepassen van carbid met een geur waar de beestjes niet blij van worden.

Hulpmiddelen voor het voorkomen en oplossen van het mollenprobleem

Er zijn veel voorwerpen en materialen die je kunnen helpen bij de preventie of bij het oplossen van je mollenprobleem. Naast de bekende mollenklem kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van mollen carbid of speciaal mollengaas voor het mollen vangen. Deze artikelen zijn allemaal verkrijgbaar in de (online) winkel. De echte dierenliefhebber schaft een mollenkoker aan, een diervriendelijke oplossing voor het levend vangen van mollen. In combinatie met een voedingssupplement is de ‘pakkans’ groot en nadat je de mol hebt gevangen, kun je de mol elders uitzetten. Met deze val kun je tevens ratten en muizen vangen.

Melkbusshop heeft alles wat je nodig hebt bij het mollen vangen

Alle materialen en voorwerpen die je helpen bij het mollen vangen, zijn verkrijgbaar bij melkbusshop. In de webshop vind je alle mollen bestrijders en mollen vangers. Mollen vangen is niet duur bij melkbusshop: mollenvallen zijn al verkrijgbaar voor minder dan 10 euro. Een voedingssupplement kost nog geen 7 euro, wat ook geldt voor de diervriendelijke mollenkoker. Ook helpen de medewerkers van melkbusshop je graag bij het mollen vangen door het geven van advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *